Inloopkasten, kasten op maat en inbouwkasten.

Inbouwkasten en kasten op maat.

Moderne inbouwkasten op maat.

Inbouwkasten en kasten op maat met modulaire inrichting.

Moderne kasten op maat met innovatieve en functionele meerwaarde. De kasten van DRESS-A-WAY werden ontwikkeld om zowel functioneel als esthetisch een product op maat van uw woning en specifieke behoefte af te leveren.

De inrichting van de inbouwkasten gebeurt volledig naar wens en blijft aanpasbaar dankzij de ingebouwde modulaire bevestigingstechniek. De kastdeuren van Anyway Doors kunnen naar wens met Resopal Massiv HPL of diverse glassoorten afgewerkt worden. Met glazen deuren kan de inbouwkast als lichtwand gebruikt worden met de geïntegreerde led verlichting.

Maatwerk betekend een creatieve combinatie van kleuren en materialen. De kastdeuren, de afwerking binnenin en de zwevende tabletten worden naar wens uitgevoerd. De volledige kaststructuur en inrichting bestaan uit geanodiseerde aluminiumprofielen waarin een sandwichopbouw verlijmd is, die voorzien wordt van een afwerkingslaag in 3mm Resopal Massiv.

Garderobekasten op maat met hoogwaardige materialen.

Waarom modulaire kasten op maat…?

De vraag werd vaak door enthousiaste Anyway Doors klanten gesteld. ‘Waarom alleen maar gestileerde binnendeuren?’ En inderdaad, na tien jaar deurdenken leek ons het thema ‘opgeruimd staat netjes’ een boeiende uitdaging om de zorgvuldig opgebouwde knowhow op toe te passen. Meer bepaald: hoe tover je dressings om tot een esthetisch en praktisch geheel?

Door letterlijk out-of-the-box te denken ontstond al snel het “Dress-a-Way” concept. Modulaire inbouwkasten en garderobekasten gebaseerd op de sterkste troeven: perfect maatwerk met een geavanceerde technologie en materiaalkeuze. Een dergelijke aanwinst betekent een beduidende meerwaarde voor je eigendom én… je stapt nooit meer met het verkeerde been uit bed.

Moderne inbouwkasten slaapkamer op maat.

Inbouwkasten op maat met hoogwaardige materialen.

Het maatwerk concept behelst zowel vrijstaande kasten op maat als inbouwkasten. Uiteraard kunnen de kasten ook als vestiaire of opbergkast dienen. De kasten worden vervaardigd met geanodiseerd aluminium en 3mm Resopal Massiv HPL als belangrijkste basismaterialen. De Resopal Massiv afwerking is kleurvast, onderhoudsvriendelijk, chemisch resistent en krasbestendig. De kastdeuren van Anyway Doors zijn voorzien van geïntegreerde handgrepen over heel de kasthoogte voor een greeploos effect.

Optioneel kunnen de inbouwkasten van functionele led- verlichting voorzien worden, die over de volledige kasthoogte geïntegreerd is. De functionele integratie zorgt voor een complete uitlichting van de kast.  De bediening gebeurt via een schakelaar op de kast of kan aangesloten worden op een door uw domotica aangestuurd stopcontact. Benaderend kunst- daglicht biedt een quasi exacte kleurweergave.