Inloopkasten, kasten op maat en inbouwkasten.

Kasten met laden van Blum.

Kleding kasten met Blum laden.

Kasten met laden van Blum.

Elke kastmodule heeft onderaan een geruisloos glijdende schoen- of opberglade. Afhankelijk van het type module kunnen desgewenst meerdere hoge (250mm) of lage (125mm) Blum lades toegevoegd worden. Met het oog op kwaliteit en gebruiksgemak werd voor Blum Blumotion technologie gekozen die de lade dempt bij het dichtgooien. Standaard is ze metaalgrijs maar kan ook in wit of zwart.

Schoenen netjes opbergen in kleding kasten met Blum laden.

Netjes schoenen opbergen in uw kast.

De 250mm hoge lade is voorzien van een uitneembare, in diepte en hoogte verstelbare schoenroede. Zo opteer je voor een schoen- of opberglade. Eventueel combineer je de lage 125mm lade met 1 of meerdere hoge Blum lades tot een ladeblok.

Blum laden met functionele inrichting voor kleding en garderobekasten.

Je persoonlijkheid in een kasten lade.

Als optie kan elke lade worden uitgerust met het Blum Orgalux of het nieuwe Ta’Or Blum lade indeling systeem dat specifiek voor dressings en badkamers ontworpen werd.

Het verschil zit vanbinnen. Deze zin is allesomvattend voor Ta’Or. Het organiseren van je laden was nooit zo inspirerend. Omdat elk individu andere opberg noden heeft, spreekt het ruime assortiment T’a’Or Cubics tot ieders verbeelding. De combinatiemogelijkheden zijn dan ook eindeloos: harde of zachte materialen, in kleurrijke of sobere afwerking,… Meer informatie over deze Ta’Or Blum lade indeling vindt u op de website van Ta’Or terug.