Inloopkasten, kasten op maat en inbouwkasten.

Kasten op maat met verschillende basismodules.

Inbouwkast op maat met verschillende basismodules.

Kasten op maat met verschillende basismodules.

“DRESS A WAY” kasten op maat en inbouwkasten zijn gebaseerd op 5 combineerbare modules. Het zijn hang- of legkasten, of een combinatie van beide. Elke kastmodule beschikt onderaan over een diepe schoen- of opberglade. Verder is ze ingericht met 1 of 2 kledingroede, meerdere Blum Blumotion lades, legplanken, edm.

Alle opbergelementen in de inbouwkasten zijn modulair. In hoogte verstelbaar en zijwaarts op geleiders gemonteerd. Mits toevoeging van bepaalde componenten kan je makkelijk alternatieve kastmodules bouwen.

De zij- en tussenwanden zijn 68mm dik en over de volledige hoogte voorzien van led verlichting, te bedienen via een ‘touch’ schakelaar.

Garderobekasten op maat met verschillende modules.

Kasten op maat afmetingen.

De belangrijkste afmeting waar u rekening mee moet houden is de bepaling van de kastdiepte. Indien u een nis voorziet is het belangrijk deze dieper te maken dan 60cm aangezien dit de ideale binnendiepte is. Bij een gesloten kast moet de kaststructuur en de deur hier dus nog bijgeteld worden! De ideale nis diepte voor de totale kast is zo 65cm.

Zowel de inbouwkasten als vrijstaande maatkasten worden op maat gemaakt en kunnen traploos van 2050mm tot 3050mm hoog gemaakt worden. Met breedtes van 500mm tot maximaal 1200mm per module.

Inbouwkasten maten voor een ideale inrichting.

De totale kastdiepte is optimaal 650mm, met een nuttige binnendiepte van 600mm. Dit is handig om kledingstukken comfortabel op te hangen maar kan uiteraard aan elke wens aangepast worden.

Probeer de beschikbare ruimte qua hoogte maximaal te benutten. Op moeilijk te bereiken plaatsen kan u kledingstukken, tassen of beddengoed leggen die u niet vaak nodig hebt. De kasten worden sowieso op maat gemaakt en kunnen tot 3050mm hoog gemaakt worden.