Inloopkasten, kasten op maat en inbouwkasten.

Een moderne slaapkamer met functionele inloopkast op maat.

Een moderne slaapkamer functioneel inrichten met design inloopkast op maat.

De slaapkamer is de plek bij uitstek om na een drukke werkdag gezellig tot rust te komen. In een modern interieur worden er echter vaak extra functies zoals een inloopkast mee in de slaapkamer verwerkt om de beschikbare ruimte optimaal te benutten. Efficiënte benutting van beschikbare ruimte is een belangrijk aandachtspunt geworden bij zowel nieuwbouw als renovatie. Wanneer u start met het inrichten van uw slaapkamer, is het dan ook uiterst belangrijk om een indeling uit te werken die zowel rustgevend als functioneel is.

Inloopkast op maat in een moderne slaapkamer.

Het Belgische merk DRESS-A-WAY belooft een modulaire inrichting op maat, desgewenst voorzien van alle toeters en bellen zoals glas tegen de wand, geïntegreerde led verlichting,…  Het modulaire kasten systeem wordt uitsluitend op maat gemaakt en door eigen vakmensen gemeten en geplaatst doorheen de ganse Benelux. De slaapkamerkasten werden specifiek ontworpen voor moderne en tijdloze interieurs.

Modulaire inloopkast op maat in een moderne slaapkamer.

Als u op zoek bent naar design inloopkasten, kan u dus best voor een efficiënte en plaatsbesparende oplossing kiezen, die zowel esthetisch als functioneel meerwaarde biedt aan uw interieur. Het modulair kastensysteem biedt een mooie, luchtige en aanpasbare structuur die u naar wens kan inrichten. Met de optionele led verlichting wordt uw kledij optimaal uitgelicht, maar het doet daarnaast ook dienst als sfeerverlichting.

Inloopkast op maat in slaapkamer met led verlichting en aanpasbare inrichting.

De inloopkast wordt met aluminium profielen tegen de slaapkamer muren bevestigd. De muren kunnen naar wens zichtbaar blijven of afgewerkt worden met diverse glazen afwerkingen die bovenop de achterwand gekleefd worden, of Resopal Massiv platen in dezelfde kleur als de rest van de inloopkast. In deze slaapkamer met inloopkast is er wit glas tegen de muur geplaatst, maar er is ook zwart of grijs glas beschikbaar. Als de wanden afgewerkt worden, zijn deze eenvoudig te reinigen en dient er ook nooit meer geschilderd te worden. De sfeervolle en functionele led verlichting wordt ook maximaal benut door de reflectie in het glas.

Design inloopkast op maat in een moderne slaapkamer.

De indeling van de slaapkamerkasten blijft makkelijk aanpasbaar. De zwevende tabletten en ladeblokken worden afgewerkt met een krasbestendige en onderhoudsvriendelijke eindlaag in 3mm Resopal Massiv. Er is keuze uit een 35-tal verschillende afwerkingen, variërend tussen effen kleuren, houtprints of zelfs lederlook.

Design inloopkast op maat in een slaapkamer.