Inloopkasten, kasten op maat en inbouwkasten.

Modulaire inloopkasten op maat.

Modulaire inloopkast op maat modern design.

Modulaire inloopkast systemen op maat.

Ochtendshoppen in uw favoriete kledingboetiek.

De innovatieve inloopkasten op maat worden als een zwevende structuur op de wand, tussen de vloer en het plafond, of zelfs volledig vrijstaand gemonteerd. Het nieuwe inloopkasten systeem werd ontwikkeld door de Belgische fabrikant “Anyway Doors” en wordt gecommercialiseerd onder de merknaam DRESS-A-WAY.

De indeling van de inloopkast blijft makkelijk wijzigbaar door de modulaire bevestigingstechniek. De zwevende tabletten en ladeblokken worden afgewerkt met een krasbestendige en onderhoudsvriendelijke eindlaag in 3mm Resopal Massiv. Er is keuze uit een 35-tal verschillende afwerkingen.

Inloopkasten op maat met modulaire inrichting.

Plaats geen ‘kast in een kast’.

Deze inloopkasten werden specifiek ontworpen voor locaties waar al een aparte garderobe ruimte voorzien is. Zo hoeft men geen ‘kast in een kast’ te plaatsen, wat helaas vaak gebeurt. Uiteraard is dit een overbodige en budget verslindende optie!

Het inloopkast systeem kan zowel in een aparte kamer, een slaapkamer, een vestiaire of andere locatie in de woning toegepast worden. Desgewenst kan dit systeem zelfs met draaideuren uitgerust worden. De kastdeuren worden dan aan de aluminium profielen bevestigd, die tussen de vloer en het plafond gemonteerd worden. Zodoende kan het dienst doen als scheiding tussen 2 ruimtes of in een reeds voorziene nis geplaatst worden.

De mooie en functionele led uitlichting schept een bijzonder sfeervol boetiekgevoel. (Optie)

Multifunctionele montagegroef

Alle opbergcomponenten in de inloopkast zoals laden, legplanken, kledingroede, schoenen tabletten, enz.… zijn modulair. Zij zijn in hoogte verstelbaar en worden makkelijk op geleiders in de verticale aluminium profielen bevestigd. Zo bouw je je eigen modules op door componenten toe te voegen of weg te nemen.

Modulaire inloopkast met aanpasbare montagetechniek voor een verplaatsbare inrichting.

Blum Intivo met Blumotion

Afhankelijk van het type inloopkast module kunnen desgewenst meerdere hoge (250mm) of lage (125mm) Blum lades toegevoegd worden. Met het oog op kwaliteit en gebruiksgemak werd voor Blum Blumotion- technologie gekozen die de lade dempt bij het sluiten. Standaard is de lade verkrijgbaar in wit, grijs of zwart. Maar ze kan op verzoek ook in inox of aluminium uitgevoerd worden.

Inloopkast met Blum laden.

Verstelbare schoenroede

De 250mm hoge lade heeft een uitneembare schoenroede die in diepte en hoogte verstelbaar is. Zo kies je voor een schoen- of opberglade. Eventueel combineer je de lage 125mm lade met één of meerdere hoge lades tot één ladeblok. Als optie kan elke lade worden uitgerust met het speciale voor Blum ontworpen Ta’Or indeling systeem.

Schoenen netjes opbergen in een inloopkast.
Inloopkasten materialen en afwerkingen keuze.

Inloopkast materialen en beschikbare afwerkingen.

De verticale profielen, zwevende tabletten en ladeblokken van de open dressing bestaan uit geanodiseerde aluminiumprofielen. Rond de zwevende tabletten en ladeblokken wordt een sandwichopbouw verlijmd, onder en boven voorzien van een eindlaag in 3mm Resopal Massiv HPL. Deze Massiv afwerking is verkrijgbaar in diverse matte Unicolor kleuren, hout imitatie- prints of speciale decors zoals leder of linnen.

De verschillende Resopal Massiv kleuren voor de inloopkasten op maat.

Inloopkast afgewerkt met duurzame materialen!

Resopal “Massiv” :

Het 3mm dikke Massiv product van Resopal heeft dezelfde eigenschappen als HPL. De beschermende toplaag bovenop de decorlaag is bestand tegen vlekken, hitte, stoten en is bijzonder krasvast. Ze voldoet ruimschoots aan de eisen van de Europese BS EN 438 norm. Deze bepaalt dat het materiaal bestand moet zijn tegen vlekken veroorzaakt door 49 in het dagelijks gebruik voorkomende producten zoals koffie, citroenzuur, aceton, alcohol, reinigingsmiddelen en chemicaliën die in labo’s worden gebruikt. Er is keuze uit ruim 35 verschillende decors.

Glas afwerking voor de achterzijde van de inloopkast.

Afwerkingen voor achterwand:

De achterwand of muur van de inloopkast kan indien gewenst uitgerust worden met diverse 4mm dikke glasafwerkingen ( spiegel of Lacobel wit / zwart / grijs ) of een 3mm dikke Resopal Massiv afwerking. Beiden worden op de muur gelijmd tussen de “Dress Wall” profielen.

De muur is netjes afgewerkt, dient niet meer geschilderd te worden en is makkelijk afwasbaar.