Inloopkasten, kasten op maat en inbouwkasten.

Modulaire inloopkast inrichting.

Inloopkast op maat tussen slaapkamer en badkamer.

Inloopkast op maat met modulaire inrichting.

Het modulaire inloopkast systeem “Dress Wall” werd specifiek voor open of aparte ruimtes ontworpen en wordt volledig op maat gemaakt. De zwevende modulaire structuur wordt tegen de wand, tussen vloer en plafond of zelfs volledig vrijstaand gemonteerd.

De indeling van de inloopkast blijft makkelijk aanpasbaar. De zwevende tabletten en ladeblokken worden afgewerkt met 3mm Resopal Massiv HPL. Deze hoogwaardige afwerking is kleurvast, onderhoudsvriendelijk en krasbestendig. Er is keuze uit een 35-tal verschillende afwerkingen.

De belangrijkste troeven van het “Dress Wall” inloopkast systeem:

Het modulaire inloopkast systeem kan ook toegepast worden als bureau, tv-meubel, bibliotheek,… In de fotogalerij vindt u diverse gerealiseerde projecten terug.

* Modulair maatwerkconcept
* Hightech en onderhoudsvriendelijke materialen
* Flexibele mogelijkheden
* Optioneel geïntegreerde led verlichting
* Optionele achterwand afwerking met glas of Resopal Massiv

Inloopkast op maat met modulaire inrichting.

Een inloopkast moet vooral functioneel zijn.

Inloopkasten zijn de laatste jaren een gewaardeerd onderdeel van onze woning geworden. Er wordt tegenwoordig vaak evenveel aandacht aan besteed als de keuken en badkamer. Maar om een inloopkast optimaal tot haar recht te laten komen moet ze naast mooi en presentabel, vooral zeer functioneel uitgevoerd zijn. De beschikbare ruimte, wat in hedendaagse architectuur minder en minder wordt, moet optimaal en creatief benut worden.

 

Multifunctionele inloopkast als bureau en bibliotheek.

Multifunctioneel inzetbaar systeem.

Het modulaire en visueel zwevende inloopkast systeem “Dress Wall” kan ook dienst doen als vestiaire, bibliotheek of zelfs als volwaardig bureau. Door de modulaire indeling kiest u een “basis opstelling”, die volledig naar wens gereorganiseerd of uitgebreid kan worden. De aluminium profielen kunnen zowel tegen de muur, als vrijstaand tussen vloer en plafond gemonteerd worden.

U kan ze ook mee integreren in de slaapkamer om de beschikbare ruimte optimaal te benutten. Een inloopkast moet vooral het gebruiksgemak bevorderen, een goede inplanting en doordachte vormgeving is dan ook essentieel. Ze moet makkelijk bereikbaar zijn vanuit de slaapkamer of badkamer.