Inloopkasten, kasten op maat en inbouwkasten.

Inloopkast ontwerpen op maat.

Ontwerp voor een modulaire inloopkast op maat.

Laat uw ideale inloopkast ontwerpen…

Laat uw inloopkast op maat ontwerpen door de professionele interieur vormgevers van DRESS-A-WAY. Bij interesse in onze inloopkast systemen, worden er vrijblijvend enkele ontwerpen in 3D uitgewerkt. Zo wordt middels 3D tekeningen uw ideale dressing inrichting uitgewerkt om het inloopkasten project correct te visualiseren. Op basis van deze tekeningen wordt er een gedetailleerde prijsofferte opgemaakt. Zo worden alle aandachtspunten waaronder optimale benutting van beschikbare ruimte, budget, indeling en natuurlijk specifieke persoonlijke wensen enz. meegenomen in het ontwerp. De modulaire inloopkast inrichting maakt toekomstige aanpassingen kinderspel.

De effectieve indeling moet definitief bepaald worden tijdens de opmeting en kan vanaf dan niet meer gewijzigd worden. Het is dus uiterst belangrijk om veel aandacht te besteden aan een functionele indeling zodat deze enerzijds aan uw wensen voldoet en anderzijds de beschikbare ruimte optimaal benut.

Alle inloopkast systemen worden 100% op maat gemaakt.

Laat uw inloopkast ontwerpen op maat met een volledig 3D ontwerp.

Laat vrijblijvend een prijsofferte voor uw inloopkast maken:

U kan zonder afspraak en geheel vrijblijvend één van onze toonzalen bezoeken. Onze professionele interieur specialisten zijn hier 6 op 7 aanwezig om u persoonlijk te ontvangen.

Offertevragen per e-mail worden ook steeds correct opgevolgd, maar bezoekers in de toonzaal krijgen voorrang. Wij verzoeken u bij een contactopname per e-mail, een begeleidend schrijven te bezorgen waarin uw wensen duidelijk omschreven zijn alsook een plan of schets van de beschikbare ruimte. Onze medewerkers kunnen dan gericht aan de slag om enkele inloopkast ontwerpen uit te werken. Door het modulaire karakter van onze systemen blijft de inrichting aanpasbaar.

De leveringstermijn is +- 6 à 10 werkweken vanaf opmeting. De opmeting, levering en montage wordt door eigen vakmensen in België en Nederland uitgevoerd.

Ontdek de vele gerealiseerde projecten in onze fotogalerij.